On egin!

Menuez gain, inguruko produktuekinosatutako karta zabala dugu.
Adi gosetuentzat egokia ez den orrialdeari!
Egin erreserba bat

Sagardotegiko menua 1

Gozatu horretaz 37.50 €-tan bakarrik

Sagradotegiko menua 2

Gozatu horretaz 32 €-tan bakarrik.

Plater Guztiak
  • Zezina-tortilla edo bakailao-tortilla.
  • Bakailao frijitua edo zizina frijitua.
  • Txuletoia parrillan (800 gr birako).
Postrea eta edaria
  • Etxeko postrea eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.
Plater guztiak
  • Zezina-tortilla edo bakailao-tortilla.
  • Txuletoia parrillan (800 gr birako).
Postrea eta edaria
  • Etxeko postrea eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.

Sagardotegiko menua 1

Gozatu horretaz 37.50 €-tan bakarrik
Plater Guztiak
  • Zezina-tortilla edo bakailao-tortilla.
  • Bakailao frijitua edo zizina frijitua.
  • Txuletoia parrillan (800 gr birako).
Postrea eta edaria
  • Etxeko postrea eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.

Sagradotegiko menua 2

Gozatu horretaz 32€-tan bakarrik.

Plater guztiak
  • Zezina-tortilla edo bakailao-tortilla.
  • Txuletoia parrillan (800 gr birako).
Postrea eta edaria
  • Etxeko postrea eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.

Neguko Menua

Gozatu horretaz 20 €-tan bakarrik

Udako Menua

Gozatu horretaz 25€-tan bakarrik.


Tolosako babarrunak sakramentu guztiekin
  • Aza, odolkia, txorizoa.
  • Ibarrako piperrak.
  • Txerri-saiheskia.
Postrea eta edaria
  • Etxeko postrea eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.
Lehenengoa
  • Entsalada mixtoa.
Bigarrena
  • Txahal-saiheskia patatekin.
Postrea eta edaria
  • Etxeko postrea eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.

Neguko Menua

Gozatu horretaz 20 €-tan bakarrik


Tolosako babarrunak sakramentu guztiekin
  • Aza, odolkia, txorizoa.
  • Ibarrako piperrak.
  • Txerri-saiheskia.
Postrea eta edaria
  • Etxeko postrea eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.

Udako Menua

Gozatu horretaz 25€-tan bakarrik.

Lehenengoa
  • Entsalada mixtoa.
Bigarrena
  • Txahal-saiheskia patatekin.
Postrea eta edaria
  • Etxeko postrea eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.

Menu berezia

Gozatu horretaz 27 €-tan bakarrik.

Menú infantíl

Gozatu horretaz 12 €-tan bakarrik.

Lehenak
  • Askotariko frijituak.
  • Entsalada tenplatua.
  • Arrain-zopa.
  • Tortilla (pikondoak, bakailaoa edo zezina).
Bigarrenak
  • Buztana saltsan.
  • Zezina frijitua edo Bakailaoa frijitua.
  • Txipiroiak tintan edo plantxan.
  • Bakailaoa piperrekin.
Postrea eta edaria
  • Etxeko postrea eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.
  • Makarroiak tomatearekin eta txorizoarekin.
  • Txahal-xerra edo txerri-solomoa patatekin.
  • Postrea, ogia eta edariak barne

Menu berezia

Gozatu horretaz 25 €-tan bakarrik.

Lehenak
  • Askotariko frijituak.
  • Entsalada tenplatua.
  • Arrain-zopa.
  • Tortilla (pikondoak, bakailaoa edo zezina).
Bigarrenak
  • Buztana saltsan.
  • Zezina frijitua edo Bakailao frijitua
  • Txipiroiak tintan edo plantxan.
  • Bakailaoa piperrekin.
Postrea eta edaria
  • Etxeko postrea eta ogia.
  • Ura eta Añota urteko jatorri deiturako sagardoa.

Menú infantíl

Gozatu horretaz 12 €-tan bakarrik.

  • Makarroiak tomatearekin eta txorizoarekin.
  • Txahal-xerra edo txerri-solomoa patatekin.
  • Postrea, ogia eta edariak barne

Errazioak

Errazioez gain, pintxoak, bokatak eta plater konbinatuak eskaintzen ditugu (hori guztia taberna edo terrazan difrutatzeko).

  • Hegaluzea.
  • Antxoilak.
  • Taula iberikoa.
  • Tigreak.
  • Txibiak.
  • Kroketak.
  • Frijituak.
  • Bakailao frijitua
  • Haragi egosia piperrekin.
  • Txorizo egosia.
  • Haragi egosia txorizoarekin.
  • Buztana saltsan.
  • Mingaina bozatuta.
  • Saltsan biribila.
  • Zezina bozatuta.

Karta

Askotariko prezioak.

Plater autoktonoak eta sasoikoak
  • Arrain fresko zuzena Getariatik parrillan.
  • Inguruko barazkiak.
  • Eusko Label haragia.
  • Ardo karta zabala.

 

karta

Askotariko prezioak.

Errazioak

Errazioez gain, pintxoak, bokatak eta plater konbinatuak eskaintzen ditugu (hori guztia taberna edo terrazan difrutatzeko).

Plater autoktonoak eta sasoikoak
  • Arrain fresko zuzena Getariatik parrillan.
  • Inguruko barazkiak.
  • Eusko Label haragia.
  • Ardo karta zabala.

 

  • Hegaluzea.
  • Antxoilak.
  • Taula iberikoa.
  • Tigreak.
  • Txibiak.
  • Kroketak.
  • Frijituak.
  • Bakailao frijitua
  • Haragi egosia piperrekin.
  • Txorizo egosia.
  • Haragi egosia txorizoarekin.
  • Buztana saltsan.
  • Mingaina bozatuta.
  • Saltsan biribila.
  • Zezina bozatuta.

Gure plater izarra

Zezina euskal tradizioan

Haragia lehortzeko eta gazitzeko prozesuaren ondorioz, elikagai horren jatorria da elikagaiak kontserbatu behar zirela hozkailurik ere ez zegoenean. Antzinako baserritar, artzain eta abeltzainek erabiltzen zuten teknika bat zen, ardi-, behi-, txahal- eta abar-okelarekin erabiltzen zutena.

Zezina Añotan

Ireki genuenetik, sagardotegiko menuan, bakailao tortilla atera beharrean, zetina tortilla zerbitzatzen dugu. Gure arbasoak omentzeko egiten dugu. Bai Luis eta bai ni baserrikoak gara, eta gure haurtzaroa gogorarazten digun produktua da, gure baserrietan egiten zuten bezala maitasun handiz gogoratzen baitugu.

Aintzatespenak gure zezinari

Bisitatzen gaituztenek beti goraipatzen dute jaki goxo hau, eta tortilla moduan aurkezten dugu, edo baita bozatua ere.

TVEk ere elkarrizketatu ditu, gure plater izarraren sekretua erakusteko “aquí la Tierra” saioan.

¡Zatoz eta gozatu!

Jatun onarekin eta euskal gastronomia tradizionalarekin maiteminduta daudenentzat Añotak derrigorrezko bisita merezi du.

Kookien Politika        Datuen babesa           Lege Oharra